سال احداث 1350وبعد از جنگ باز سازی شده در مهر 1372فعالیت خود را آغاز کرده است.

در حال حاضر مرکز دارای 14271   جلد کتاب می باشد مساحت کل مرکز

1173وعرصه 214متر ،ودارای یک سالم مطالعه برای کودک ونوجوان است

خدمات مرکز :کارگاه هنری ویژه گروه سنی 6تا 17سال

اجرای فعالیت برای اعضای حقیقی ومجازی

فعالیت های فرهنگی ،هنری وادبی

بخش های مرکز :سالن مطالعه کودک و ونوجوان ،2کلاس هنری

امکانات ویژه مرکز: یک کارگاه هنری وسال مطالعه کودک ونوجوان  (یک سالن تازه ساخت که هنوز تجهیز نشده است )

امکانات کار گاهی :2کارگاه هنری

خدمات فراگیر: ندارد

روز ها وساعات فعالیت :مرکز از ساعت 8صبح الی 14

روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر

پرسنل :1مربی فرهنگی به همراه مسئول مرکز و1نفر خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 17سال وپرداخت هزینه عضویت

نشانی :خرمشهر:کوتشیخ بلوار بایندر ، خیابان کارون روبروی اسکله 1قایقرانی  تلفن :06153532510

مسئول مرکز :خانم علویان

 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1404/04/08 - 13:50
  • تعداد بازدید: 781
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با محوریت گرامی‌داشت شهدای کودک و نوجوان حمله رژیم صهیونسیتی برگزار شد؛

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی با یاد و نام شهدای کودک و نوجوان حمله تروریستی رژیم منحوس صهیونیستی به ویژه شهیده آیما زینلی در اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، سومین گردهمایی «کودکان عاشورایی»، همزمان با سراسر کشور روز یک‌شنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴ مصادف با سومین روز محرم، در مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز برگزار شد.

این گردهمایی با محوریت گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان حمله اخیر رژیم صهیونیستی، به‌ویژه شهیده آیما زینلی، برگزار شد و با حضور اعضای کودک و نوجوان، خانواده‌ها و مربیان، جلوه‌ای از هم‌افزایی مفاهیم دینی، مقاومت و هنر را به نمایش گذاشت.سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

از بخش‌های ویژه این برنامه، آیین بزرگداشت سالروز شهادت شهید علی هاشمی، فرمانده قرارگاه نصرت در دوران دفاع مقدس و عضو دیرین مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری اهواز بود که با سخنرانی، روایتگری و بیان خاطرات همراه شد. سخنرانی محوری برنامه با موضوع نقش کودکان و نوجوانان در واقعه عاشورا و پیوند آن با ایثارگری‌های معاصر از جمله رشادت‌های شهید علی هاشمی و شهدای اخیر جنگ با رژیم صهیونیستی، برگزار شد.

در ادامه، اعضای ادبی کودک و نوجوان مراکز کانون پرورش فکری اهواز و باوی با خوانش آثار سروده‌شده خود با موضوعات محرم، عاشورا، کودکان عاشورا، شهید علی هاشمی، جنگ اخیر ایران و رژیم صهیونیستی، شهدای این نبرد و همدلی مردم در جریان عملیات «وعده صادق ۳»، در دو بخش فارسی و عربی جلوه‌ای از احساس، تعهد و آگاهی نسل جدید را به نمایش گذاشتند.

اجرای گروه سرود اعضای مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو اهواز نیز از دیگر بخش‌های تأثیرگذار این گردهمایی بود که فضای برنامه را با شور و معنویت بیشتری همراه ساخت.

همچنین در پایان این گردهمایی، کارگاه اوریگامی با موضوع سازه‌های کاغذی ویژه محرم، به همت مربیان فرهنگی‌هنری کانون برگزار شد و مورد استقبال کودکان و نوجوانان حاضر قرار گرفت.

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت